Králik János EV.
Adatbiztonság

Elérhetőség munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 E-mail: info@kralik.hu

Hard Disk Sentinel

ÚJDONSÁG!

A Hard Disk Sentinel program automatikus mentéses rendszeréhez az Interface Kft. segítségével készült egy kiegészítő külső programmodul. A program kifejezetten a zsarolós és kódolós vírusok ellen készült. Itt és most jelenik meg először, ami azt jelenti, használata fokozott figyelemmel ajánlott (korlátozott eszközökön tesztelt), és bármilyen hiba esetén azonnali visszajelzést kérek (info(kukac)kralik.hu). A programhoz nem tartozik regisztráció, ezért az esetleges későbbi újabb változatok esetén a használókat nem értesítem. A program szabadon letölthető és használható - freeware. Program: SeFilesCheck és leírása.

A Hard Disk Sentinel és Hard Disk Sentinel Pro programok a merevlemezek felügyeletére és a rajta tárolt adatok mentésére készült. A fejlesztése során a programozói csapat szakított a gyárak ajánlásaival és a hagyományos biztonságtechnikával. A program a drive-ok S.M.A.R.T. funkcióját használja hibafelismerésre, de egyedi módon. Az adatmentésre beérkezett és mechanikai hibás eszközök kiértékelése alapján sikerült új, a gyakorlat szerint érzékeny vizsgálati módszert kidolgozni. A program alapvetően Microsoft Windows operációs rendszeren fut. (DOS-os és Linux-os változata parancssori, így folyamatos védelem kialakítására nem használható. Viszont a DOS-os változatot hibafelderítés céljára tudom ajánlani minden PC szerviznek!) Bármilyen technikai kérdéssel forduljon a program fejlesztőjéhez Máthé Jánoshoz.
A program telepítése egyszerű. Viszont az archiválás beállítása, optimálisra már komolyabb számítástechnikai ismereteket igényel.


Nagyobb vállalkozások számára a Hard Disk Sentinel Enterprise Server változata adhat nagy segítséget. Ez a program képes együttműködni az alap és Pro változatokkal. Egy számítógép képernyőjén a hálózat összes Sentinel által védett drive-ja megfigyelhető. Így a rendszergazda a saját számítógépén tudja ellenőrizni a felügyelete alá tartozó gépeket. Az azoknál bekövetkező legkisebb változásra, riasztásra azonnal képes reagálni.
Vállalom a program telepítését és beállítását az alábbi árlista szerint:
Az alap és Pro változatok telepítése: 6.000.- Ft. Tartalmazza a program telepítését és az alapváltozat beállításait.
A Hard Disk Sentinel Pro archíválási modul beállításának óradíja 15.000.- Ft.

Kiszállási díj (Bp. közig. határig) 6.000.- Ft
Kiszállási díj (Bp. közig. határon kívülre) 150.- Ft / km

Az első megkezdett óra teljesen, a továbbiak 30 perces egységenként kerülnek számlázásra.
Kedvezmények:
- Területi ellátási kötelezettségű háziorvosoknak 50%.
- Önkormányzati üzemeltetésű gyermekkórházaknak 50%.
Gyakorlati tapasztalataim azt mutatják, hogy azokhoz a megrendelőinkhez akik előzetesen pontosan végiggondolják mely adatokat kell biztonságba helyezni, elég 1-2 alkalommal kimennem a végleges rendszer beüzemeléséhez. Ott viszont ahol minden információt nekem kell a helyszínen összegyűjtenem, 4-5 kiszállás sem ritka. Ezért azt tudom tanácsolni, szedjék össze a mentendő adatokat lehetőleg gépenkénti bontásban, gondolják végig, melyik gép adata melyik másik gépre menthető amennyiben van helyi hálózat. Hálózat hiányában a szükséges hardware eszözök egyeztetéséért javaslom, keressen meg előzetesen telefonon. Hiszen mindkettőnk közös érdeke, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legnagyobb biztonságban legyenek az Ön adatai.

2021. december 22.
Adatmentés - Králik János EV.- winchester - HDD - merevlemez
Copyright© 2000-2023