Králik János EV.
Adatbiztonság

Elérhetőség munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 E-mail: info@kralik.hu

Kapcsolatfelvétel

Szeretném az első perctől minimalizálni az Őn költségeit. Ezt csak több egymásra épülő lépcsőben tudom megtenni úgy, hogy felesleges munkájába és pénzébe ne kerüljön, valamint a lehető leggyorsabban tudjak személyre szabott mentést kialakítani.

  • Először Öntől kérek információt (e-mailben vagy a lent található ablakban) az archíválandó adatokról, rendszerről. Az Öntől kapott adatok alapján már a feladat nagysága megközelítőleg behatárolható. Ez a kapcsolatfelvétel az Ön számára ingyenes. (Az adatokat titkosan kezelem, azokat a felmérésen kívül másra nem használom, harmadik fél számára nem teszem hozzáférhetővé.)

  • Küldök Önnek árajánlatot a helyszíni felmérésre, mely során rögzítem az adatok mozgását, felmérem számítógépeinek műszaki állapotát, és megkeresem a rendszerének sebezhető pontjait. Erről írásos jegyzőkönyvet készítek, valamint árajánlatot adok rendszerterv készítésére.

  • Amennyiben megrendeli a rendszertervet, azt a jegyzőkönyv alapján tudom elkészíteni. A rendszerterv árába beszámítom a helyszíni felmérés árát. A rendszerterv tartalmazza a szükséges beruházásokat, és a beüzemelés, valamint a későbbi felügyelet árajánlatát is.

Így Ön bármikor el tudja dönteni a kapott információk alapján a további munkámat szeretné-e igénybe venni. Mindig előre tudja egy-egy lépés költségét, nem következhet be, hogy a beruházás költsége előre nem látható okok miatt jelentősen megnő.A helyszíni felmérés árajánlatához, és az Ön számítástechnikai rendszerének megismeréséhez az alábbi információkra van elsődlegesen szükségem. Ha valamire nem tud válaszolni, kérem azt is jelezze.

- Telephelyek száma, távolságuk
- Csatlakozási pontok száma, típusa
- Mentendő adatmennyiség
- Operációs rendszerek
- Adatbázisok típusa, hozzáférhetősége
- Munkarend
- Maximálisan elviselhető adatvesztés mértéke
- Üzemelési környezet (hőmérséklet, por, stb.)
- Üzemeltetők számítástechnikai ismeretei
- Visszatöltés ideje, követelményei
Adatmentés - Králik János EV.- winchester - HDD - merevlemez
Copyright© 2000-2023