Králik János EV.
Adatbiztonság

Elérhetőség munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 E-mail: info@kralik.hu

Biztonságtechnikai előadás

Adatmentéseink során leginkább a hibákkal találkozunk. Az idők folyamán a tapasztalatokat összeszedtük. Automatikusan jött az ötlet, hogy az így megszerzett kezelői és eszközhibákat, összekötve az adatmentéssel - archiválással, megismertessük másokkal is. Ezért elkészítettünk két előadást. Igazából ezek "testvérek", hiszen alapvető témájuk ugyanaz. Abban különböznek, hogy terjedelmük, és részletességük más.

  1. Egyszerűbb, rövidebb és tömörebb változat. Azoknak tudjuk ajánlani, akik szeretnének megismerkedni a HDD-k sérüléseinek lehetőségeiről, és érdeklődnek, hogy hogyan lehet nagyobb biztonsággal használni ezeket az adathordozókat. Az előadás vázlatát itt tekinthetik meg. Az előadás időtartama kb. 1 óra.

  2. Részletes előadás, melynek tartalma az előzőhöz képest bővített, tartalmazza a megelőzéshez szükséges információkat is. Rendszergazdáknak ajánljuk, akik az előadás segítségével reményeink szerint biztonságosan tudják üzemeltetni a rájuk bízott eszközöket. A cél, hogy többször ne találkozzunk, pontosabban adatmentéses szolgáltatásunkra ne legyen szükség. Az előadás jellegénél fogva szakmaibb, kötetlenebb, párbeszédes formátumú. A felmerülő kérdésekre megpróbálunk azonnal válaszolni. Így várható időtartama 4-8 óra.

    Az előadás vázlata.

Az előadásokról további információkat Králik Jánostól tudnak kérni.

2010. július 02.
Adatmentés - Králik János EV.- winchester - HDD - merevlemez
Copyright© 2000-2023