KRÁLIK és Társa Kft.
Adatbiztonság

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 E-mail: info@kralik.hu


Hard Disk Sentinel

ÚJDONSÁG!

A Hard Disk Sentinel program automatikus mentéses rendszeréhez az Interface Kft. segítségével készült egy kiegészítő külső programmodul. A program kifejezetten a zsarolós és kódolós vírusok ellen készült. Itt és most jelenik meg először, ami azt jelenti, használata fokozott figyelemmel ajánlott (korlátozott eszközökön tesztelt), és bármilyen hiba esetén azonnali visszajelzést kérünk (info(kukac)kralik.hu). A programhoz nem tartozik regisztráció, ezért az esetleges későbbi újabb változatok esetén a használókat nem értesítjük. A program szabadon letölthető és használható - freeware. Program: SeFilesCheck és leírása.

A Hard Disk Sentinel és Hard Disk Sentinel Pro programok a merevlemezek felügyeletére és a rajta tárolt adatok mentésére készült. A fejlesztése során a programozói csapat szakított a gyárak ajánlásaival és a hagyományos biztonságtechnikával. A program a drive-ok S.M.A.R.T. funkcióját használja hibafelismerésre, de egyedi módon. Az adatmentésre beérkezett és mechanikai hibás eszközök kiértékelése alapján sikerült új, a gyakorlat szerint érzékeny vizsgálati módszert kidolgozni. A program alapvetően Microsoft Windows operációs rendszeren fut. (DOS-os és Linux-os változata parancssori, így folyamatos védelem kialakítására nem használható. Viszont a DOS-os változatot hibafelderítés céljára tudjuk ajánlani minden PC szerviznek!) Bármilyen technikai kérdéssel forduljon a program fejlesztőjéhez Máthé Jánoshoz.
A program telepítése egyszerű. Viszont az archiválás beállítása, optimálisra már komolyabb számítástechnikai ismereteket igényel.


Nagyobb vállalkozások számára a Hard Disk Sentinel Enterprise Server változata adhat nagy segítséget. Ez a program képes együttműködni az alap és Pro változatokkal. Egy számítógép képernyőjén a hálózat összes Sentinel által védett drive-ja megfigyelhető. Így a rendszergazda a saját számítógépén tudja ellenőrizni a felügyelete alá tartozó gépeket. Az azoknál bekövetkező legkisebb változásra, riasztásra azonnal képes reagálni.
Vállaljuk a program telepítését és beállítását az alábbi árlista szerint:
Az alap és Pro változatok telepítése: 4.000.- Ft+Áfa. Tartalmazza a program telepítését és az alapváltozat beállításait.
A Hard Disk Sentinel Pro archíválási modul beállításának óradíja 12.000.- Ft+Áfa.

Kiszállási díj (Bp. közig. határig) 4.000.- Ft + Áfa
Kiszállási díj (Bp. közig. határon kívülre) 100.- Ft + Áfa / km

Az első megkezdett óra teljesen, a továbbiak 30 perces egységenként kerülnek számlázásra.
Kedvezmények:
- Területi ellátási kötelezettségű háziorvosoknak 50%.
- Önkormányzati üzemeltetésű gyermekkórházaknak 50%.
- Magánszemélyeknek a kiszállási és munkadíjból 20%.
Gyakorlati tapasztalataink azt mutatják, hogy azokhoz a megrendelőinkhez akik előzetesen pontosan végiggondolják mely adatokat kell biztonságba helyezni, elég 1-2 alkalommal kimennünk a végleges rendszer beüzemeléséhez. Ott viszont ahol minden információt nekünk kell a helyszínen összegyűjtenünk, 4-5 kiszállás sem ritka. Ezért azt tudjuk tanácsolni, szedjék össze a mentendő adatokat lehetőleg gépenkénti bontásban, gondolják végig, melyik gép adata melyik másik gépre menthető amennyiben van helyi hálózat. Hálózat hiányában a szükséges hardware eszözök egyeztetéséért javasoljuk, keressen meg bennünket előzetesen telefonon. Hiszen mindkettőnk közös érdeke, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legnagyobb biztonságban legyenek az Ön adatai.

2016. április 06.


Adatmentés - KRÁLIK és Társa Kft.- winchester - HDD - merevlemez
Copyright© 2000-2019