KRÁLIK és Társa Kft.
Adatbiztonság

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 E-mail: info@kralik.hu


Kapcsolatfelvétel

Szeretnénk az első perctől minimalizálni az Őn költségeit. Ezt csak több egymásra épülő lépcsőben tudjuk megtenni úgy, hogy felesleges munkájába és pénzébe ne kerüljön, valamint a lehető leggyorsabban tudjunk személyre szabott mentést kialakítani.

  • Először Öntől kérünk információt (e-mailben vagy a lent található ablakban) az archíválandó adatokról, rendszerről. Az Öntől kapott adatok alapján már a feladat nagysága megközelítőleg behatárolható. Ez a kapcsolatfelvétel az Ön számára ingyenes. (Az adatokat titkosan kezeljük, azokat a felmérésen kívül másra nem használjuk, harmadik fél számára nem tesszük hozzáférhetővé.)

  • Küldünk Önnek árajánlatot a helyszíni felmérésre, mely során rögzítjük az adatok mozgását, felmérjük számítógépeinek műszaki állapotát, és megkeressük a rendszerének sebezhető pontjait. Erről írásos jegyzőkönyvet készítünk, valamint árajánlatot adunk rendszerterv készítésére.

  • Amennyiben megrendeli a rendszertervet, azt a jegyzőkönyv alapján tudjuk elkészíteni. A rendszerterv árába beszámítjuk a helyszíni felmérés árát. A rendszerterv tartalmazza a szükséges beruházásokat, és a beüzemelés, valamint a későbbi felügyelet árajánlatát is.

Így Ön bármikor el tudja dönteni a kapott információk alapján a további munkánkat szeretné-e igénybe venni. Mindig előre tudja egy-egy lépés költségét, nem következhet be, hogy a beruházás költsége előre nem látható okok miatt jelentősen megnő.A helyszíni felmérés árajánlatához, és az Ön számítástechnikai rendszerének megismeréséhez az alábbi információkra van elsődlegesen szükségünk. Ha valamire nem tud válaszolni, kérjük azt is jelezze.

- Telephelyek száma, távolságuk
- Csatlakozási pontok száma, típusa
- Mentendő adatmennyiség
- Operációs rendszerek
- Adatbázisok típusa, hozzáférhetősége
- Munkarend
- Maximálisan elviselhető adatvesztés mértéke
- Üzemelési környezet (hőmérséklet, por, stb.)
- Üzemeltetők számítástechnikai ismeretei
- Visszatöltés ideje, követelményei


Adatmentés - KRÁLIK és Társa Kft.- winchester - HDD - merevlemez
Copyright© 2000-2019